Tratarea cistitei in mod natural

Tratamente naturiste pentru cistita:

Suc de Castravete: Acesta este un diuretic foarte eficient. O ceasca de suc, amestecat cu o lingurita de miere si o lingura de suc proaspat de lamaie, de trei ori pe zi.

Frunzele de ridiche: – sucul de frunze de ridiche este foarte bun pentru tratarea cistitei. Un pahar de suc de frunze de ridiche ar trebui sa fie administrat o dată pe zi, dimineata, timp de doua saptamani.

Spanac: – O cantitate de 100 ml de suc de spanac proaspat, luat cu o cantitate egala de apa de nuca de cocos de doua ori pe zi, este considerat benefic în tratamentul cistitei. Acesta actioneaza ca un foarte eficient diuretic ca urmare a actiunii combinate ale nitratilor si potasiului.

Lamaia – O lingurita de suc de lamaie ar trebui să fie puse în 180 ml apă fiarta. Ar trebui să fie lasata sa se raceasca si 60 ml din această apa ar trebui sa fie luate la fiecare doua ore de la 8 dimineata la ora 12 pentru tratamentul acestei afectiuni. Acest lucru diminuează senzatia de arsura si, de asemenea, opreste sangerarea în cistita.

Ovaz: – o jumatate de pahar de terci de orz, în amestec cu lapte batut si sucul de o jumatate de lamaie, este un diuretic excelent. Este benefic în tratamentul cistitei, si poate fi administrat de doua ori pe zi.